Jos olet viimeaikaisten vaalien tarkkailija, kahden viimeisen vaalijakson aikana on ilmestynyt aivan erilainen tunne. Hälyttävä luottamuksen puute kyselyihin ja vaaliennusteisiin.

Poliittisen tutkimuksen puhelinsoitomenetelmä on aikamme dinosaurus. Kuten dinosaurus, kaikki puhuvat siitä ikään kuin se olisi vielä elossa. Museot näyttävät joskus puhelinkeskukset ääninäytteillä perinteisestä poliittisesta puhelusta. Valitettavasti monet poliitikot ja erityisryhmät uskovat edelleen, että nämä vanhan maailman menetelmät ovat tehokkaita.

Pohjoismainen energiayhteistyö

Muutamia ilmeisiä syitä perinteisten kyselyjen epäonnistumiseen ovat soittajan henkilöllisyyden tulo, ”Älä soita” -luetteloiden massiivinen käyttö, yleinen (useimmissa tapauksissa se on nyt ilmainen) vaihtoehto jättää luetteloon uusi puhelinnumero tilauksen yhteydessä palvelu ja suurin tekijä, jota kukaan ei halua myöntää, paskaa maanjohdoista matkapuhelinlinjoihin AINOA puhelimena asuinpaikassa. Solujen lukumääriä ei ole lueteltu missään. Vain matkapuhelimella toimivien äänestäjien määrä kasvaa yli kymmeneen prosenttiin tänä vuonna ja kasvaa edelleen. Vau, niin mitä tietoja käytät kriittisten päätösten tekemiseen?

Tiedän, että haluat uskoa vanhojen menetelmien toimivan. Haluat luottaa. Mutta sydämessäsi tiedät, että jokin ei ole oikein. On aika uusille tutkimusmenetelmille.

Politiikan tutkimuksen koulutus

Äänestäjät ovat muuttaneet puhelintapojaan, mutta he ovat myös alkaneet uuden tavan Internetin käyttöön. Poliittiset blogit, sanomalehdet, internetin välinen vuorovaikutus uutisten ja kaupungintalon televisioitujen tapahtumien aikana, ja nyt podcasteilla on Amerikka toisessa paikassa. He ovat muuttaneet. Onko tutkimusyritys muuttunut heidän kanssaan?

Aikojen kanssa kehittyneet tutkimusyritykset käyttävät tekniikoita, mukaan lukien verkkokamerahaastattelut, suorittaessaan poliittista tutkimusta. Parempi kuin puhelinsoitto, ilmaiset artikkelit, tämä vahvistaa, ketä tutkitaan; Tämän lähestymistavan avulla asiakas voi myös nähdä kuvan kaikista, jotka on tutkittu. On hämmästyttävää, kuinka kasvot tietojen keräämiseen tuottavat erilaisen luovan käsityksen kuin perinteiset tutkimustulokset. Poliittisen tutkimuksen uusi aika on saapunut. Se on jännittävä aika luoville yrityksille. Ei ole niin hyvä olla dinosaurus.