Kun sain ensimmäisen kerran tietää, että George W. Bush voitti vuoden 2004 … … olin järkyttynyt. “Kuinka se voisi olla?” Ajattelin. Tämä mies on … Kuinka Amerikka olisi voinut tehdä niin kauhean?

Kun sain ensimmäisen kerran tietää, että George W. Bush voitti vuoden 2004 presidentinvaalit, olin järkyttynyt. “Kuinka se voisi olla?” Ajattelin. Tämä mies on rikollinen. Kuinka Amerikka olisi voinut tehdä niin kauhean? Pidätkö tämän hirviön presidenttinä? Hän on mies, joka on aiheuttanut arviolta 100 000 kuolemaa Irakissa.

2. marraskuun jälkeen bittiä ja totuuden palasia alkoi pintaa. Kun älymystö alkoi tutkia ja paljastaa todisteita, kävi selväksi, että George W. ja hänen hallintonsa tekivät Yhdysvaltain historian pahimman rikoksen varastaen vuoden 2004 presidentinvaalit. Yhdessä yössä he tappoivat demokratian Amerikan yhdysvalloissa.

Nyt maailman on jatkettava keskusteluaan oikeistolaisesta fundamentalistisesta hallinnosta, joka hallitsee maailman tehokkainta ja tappavaa armeijaa.

Seuraava on hyvin lyhyt yhteenveto, joka tuo esiin kerättyjä todisteita siitä, että John Kerryllä ei ole koskaan ollut mahdollisuutta tulla presidentiksi. Republikaanit vahvistivat vaalit siten, että George W. Bush voitti.

Luetut lyhyet tosiasiat on otettu monilta tärkeiltä tutkimussivustoilta, joita ihmiset hoitavat totuuden paljastamiseksi. Yhteenvedon jälkeen olen luetellut sivustot, joista olen saanut todisteita. Siirry näille sivustoille, lue löytöjä ja käy tärkeitä linkkejä muille tutkimussivustoille.

Maailman on tiedettävä, että George W. Bush ei koskaan saanut enemmistöä vaaleista vuosina 2000 ja 2004 ollakseen presidentti. George W. ja hänen miehistönsä ovat vaarallisia ideaalikohteita ja täydellisiä petoksia.

* “Elektroniset äänestyskoneet:

Parlamentissa ja senaatissa otettiin käyttöön lakiesitys näiden koneiden kieltämiseksi ja paperitulostuksen vaatimiseksi, mutta lakiesitys pysähtyi parlamentin enemmistön johtajan Tom DeLayn johtamaan republikaanipuolueeseen, eikä sen sallittu äänestää.

Pian 2. marraskuuta pidettyjen vaalien jälkeen lukemattomia tarinoita koneiden ongelmista alkoi näkyä.

Monet ihmiset yrittivät äänestää Kerryn puolesta ja sanoivat, että kun lopullinen vahvistusnäyttö tuli esiin, se sanoi äänestävänsä Bushin puolesta.

Elektroniset äänestyskoneet valmistivat pääasiassa kaksi yritystä ESS ja Diebold, republikaanien puolueen kannattajat. Elektronisia koneita on helppo käsitellä ja helppo hakkeroida. Republikaanien Walden O’Dell on Dieboldin omistaja ja republikaanien Chuck Hagel on ESS: n omistaja. Molemmat olivat avoimesti sitoutuneet auttamaan presidenttiä koskevissa vaaleissa.

Niissä osavaltioissa, joissa oli todennettavissa olevat paperiradat äänestyskierrossaan, poistumistutkimukset olivat käytännössä samat kuin todelliset tulokset.

PA: n professori totesi, että on “mahdotonta”, että poistumistutkimuksen tulokset voivat olla niin kaukana kuin ne ovat.

Epätavalliset tulokset alueilla, joilla tietokoneita käytettiin:

Floridassa Bakerin piirikunnassa on 12 887 rekisteröityä äänestäjää, joista 69,3% on demokraatteja ja 24,3% republikaaneista. Äänestys oli vain 2 180 Kerryn ja 7 738 Bushin puolesta. Demokraattisessa linnoituksessa 5 jokaisesta seitsemästä demokraatista äänesti Bushin puolesta ???

Hyvin epätavalliset tulokset Ohiossa:

Monissa äänestysalueilla annettiin enemmän ääniä kuin äänestäneiden lukumäärällä. Pelkästään Cuyahogan läänissä rekisteröitiin yli 93 000 ääntä enemmän kuin rekisteröidyillä äänestäjillä.

Joillakin alueilla annettiin kymmenenkertainen äänimäärä kuin rekisteröityjen äänestäjien lukumäärä. Tähän mennessä tähän ei ole annettu loogista selitystä. Muista, että nämä 93 000 ääntä sisällytetään osavaltion kokonaismäärään, joka antaa Bushille 136 000 voiton osavaltiossa, ja se on vain yksi lääni.

Monilla demokraattisilla alueilla ihmiset odottivat ääniä tunteja, kun taas republikaanit “kiistivät” äänestäjien äänioikeuden, pakottaen heidät täyttämään väliaikaisen äänestysprosentin todellisen äänestyksen sijaan. Väliaikaisia ​​äänestyskierroksia ei laskettu vaalipäivänä.

Esitteitä lähetettiin demokraattisille alueille joukolla vääriä tietoja niistä. Ihmisille kerrottiin, että heidän äänestysalueensa oli muuttunut, että heidän äänestäjiensä rekisteröinti ei ollut kelvollinen tai että he menevät vankilaan, jos he yrittävät äänestää.

On monia raportteja siitä, että äänestyskoneita ei ole sijoitettu tarpeeksi voimakkaasti demokraattisille ja vähemmistöalueille. Monien Kerryn kannattajien piti odottaa rivillä 8 tuntia äänestääkseen.

Yhdessä Ohion prefektuurissa Bushille annettiin yli 4 258 ääntä, missä vain 638 rekisteröityä äänestäjää.