Vaalit … ohitettiin juuri ja kuten kaikki tietävät nyt, George W. viettää vielä 4 vuotta Valkoisessa talossa … maailman päällikkönä. Err America. Ei vain sitä, Republi

Presidentinvaalit olivat juuri kuluneet ja kuten kaikki tietävät nyt, George W. viettää vielä neljä vuotta Valkoisessa talossa maailmanpäällikkönä. Err America. Paitsi, että republikaanit saivat paikkoja sekä parlamentissa että senaatissa.

Olen ajatellut tätä vaalien päättymisen jälkeen, mutta mihin demokraattinen puolue nyt menee? Republikaanit kävivät läpi suuren muutoksen, joka alkoi vuonna 1964 nykypäivään ja edistyi huomattavasti, mutta mitä demokraatit tekevät tästä viimeaikaisesta ajattelutavasta amerikkalaisten keskuudessa?

Yksi ehdotus on, että demokraatit alkavat laajentaa spektriä hiukan enemmän ja alkavat houkutella uskonnollisempia maaseudun käyttäjiä käyttämällä “moraalisia arvoja” tai ainakin koskettamalla kevyesti aihetta. Kuten useimmat liberaalidemokraatit ovat yhtä mieltä, tämä ei ole asia, jota puolueena haluamme käydä läpi, se saattaa auttaa enemmän oikeistoa, mutta ei ehdottomasti vasemmaa.

Muita ehdotuksia ovat aseenhallintaohjelman hylkääminen tai yksinkertaisesti aloittaminen vaikuttavampien mainosten käyttämisessä hyökkäämällä toista puolta vastaan.

Uskon kuitenkin, että yhden näistä kahdesta pitäisi tapahtua:

1) Tee puolueesta liberaalimpi. Tämä auttaisi sekä libertaarisessa äänestyksessä että vasemmistolaisemmissa ryhmissä, kuten sosialistit ja vihreät. Amerikan nuorten vanhetessa demokraattisen puolueen on laajennettava toimintaansa mukaan. Äänestysprosentti ei ollut niin suuri kuin odotettiin tämän väestöryhmän osalta, mutta jos demokraatit haluavat kilpailla New Agessa, heidän on aloitettava valmistautuminen nyt.
2) Vähemmän bashingia, enemmän kekseliäisyyttä. Monet ovat yhtä mieltä siitä, että Kerry vietti liikaa aikaa puhuakseen siitä, miksi Bushin ei tarkoitus olla Yhdysvaltain presidentti, mutta mitä hän ei tehnyt kovin hyvin, selitti hänen näkemyksensä ja mitä hän aikoo tehdä ollakseen parempi presidentti. Kerta toisensa jälkeen kysyttyään, miksi et äänestänyt, vastaus on ollut “En pidä Bushista, mutta en tiedä Kerryn näkemyksiä.”

Kuten minä, monet sanovat, että Kerry teki hyvää työtä näkemyksiään kuvaavissa keskusteluissa, mutta jostain syystä kaikki eivät katso näitä. Hänen on päästävä pois kampanjareitille ja tehtävä noin yksi vuoraus, joka tarttuu ihmisten päähän, kun he menevät vaalipäivään äänestyksiin.

Demokraatit mittelöivät tv-debatissa

Muita väitteitä ovat, että hän teki äänensä selväksi, mutta sitä ei vain kuultu, koska media pelasi vain hänen yhden linjansa Bushia vastaan. Jos näin on, älä tee ketään vuorausta häntä vastaan. Kun FCC hengittää verkon kurkkua, heillä on oltava yhtä paljon aikaa jokaisella ehdokkaalla. Tämä tarkoittaa, että jos demokraatista, joka repäisi republikaaneja, ei ole ääntä, heidän on soitettava toisiaan nauhoja, jotka sanovat jotain positiivista.

En missään nimessä ole poliittinen asiantuntijaFature artikkeleita, mutta uskon koko sydämestäni, että demokraattisen puolueen on tehtävä seuraavien neljän vuoden aikana suuria muutoksia kilpaillakseen kolossaalisen koneen kanssa, jota kutsumme republikaanipuolueeksi.